Arı Ekmeği, diğer adı ile Perga; işçi arıların polenleri farklı işlemler ile fermente ederek ürettiği bir üründür. Arı ekmeği, tüm arıların ana besin kaynağıdır. Arı ekmeği petek gözlerinde depolanır ve pupadan yeni çıkan yavru ilk olarak arı ekmeği yer. Arı ekmeği, sadece arılar tarafından üre..
İşçi arılar, 2-3 ay yaşarken, içlerinden sadece birisi 40 kat fazla; 5-7 sene ve binlerce yumurtalık bir verim ile yaşar. Bu arının tek farkı arı sütüyle beslenmesidir. Ambalaj Miktar : 10 gr..
Çam balı dünyada sadece Türkiye ve Yunanistan'da bulunan ender bir bal çeşididir. Çam balı çiçek ve çiçek polenlerinden üretilmez. Akdeniz iklimine özgü bazı çam ağacı türlerinin gövdesinde yaşayan, halk arasında basra denilen böcek sayesinde çam balı üretilir. Her damla çam balında doğanın müthiş u..
Kestane balı, monoflora (tek çiçek) olarak tabir edilen bir bal çeşididir. Ağırlıklı olarak arıların kestane çiçeklerinin nektarlarından ürettiği bir tür çiçek balı olan kestane balı keskin tadı ile, damakta yoğun ve hoş bir tat bırakır. Kestane balı diğer ballara göre hem koyu bir k..
Polen çiçekli bitkilerin antenlerinde oluşan ve döllenmede rol olan erkek üreme birimidir. Polen 6 – 200 mm çapında değişik renklerde, şekillerde ve yapıdadır.Arılar kovanın protein ihtiyacını karşılamak, yavruları beslemek için polen toplarlar ve bunları kovana taşıyarak petek gözlerinde depolarlar..
İnternet sitemizi daha iyi kullanabilmeniz adına çerez kullanılmaktadır. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na uygun olarak kullanılan çerezler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek adına Çerez Politikasını okuyunuz.